Ajankohtaista


02.06.2017

Veeti Kallio avaa Hervannan puistokonserttikesän

Käärmekalliolta kajahtaa kesäkuun ensimmäisenä keskiviikkona iltakuudelta, kun kesän ensimmäinen Hervannassa soitettava Puistokonsertti polkaistaan käyntiin vauhdilla. Nuorisotalon edustan tiiliseinien akustiikkaa pääsevät testaamaan konserttisarjan vieraileva artisti, monilahjakkuus Veeti Kallio, ja rockmusiikin aallolla surffaava Villi Huhu.

Aiemmin mm. Leningrad Cowboys -yhtyeen keulakuvana tunnettu Veeti Kallio on viime vuodet tehnyt musiikkia soolotuotantona. Myös suutarina, näyttelijänä ja tatuointitaiteilijana leipäänsä hankkinut monilahjakkuus on julkaissut nyt kolmannen sooloalbuminsa Vereslihalla.

Joulukuussa debyyttialbuminsa julkaissut Villi Huhu on viisihenkinen, suomenkielistä rokkia soittava yhtye. Villi Huhu ammentaa perinteisestä rock ’n’ roll -musiikista kuitenkin samalla tuoden kappaleisiinsa modernia raikkautta.

Käärmekallion keikat ovat osa puistokonserttisarjan Kaupunginosissa soi -kokonaisuutta, jonka myötä konsertit levittäytyvät keskustan ulkopuolisille estradeille. Käärmekallion konsertteja päästään kuulemaan tänä kesänä kolmasti.