Ajankohtaista


19.06.2017

Tallipiha tarjoaa maalaisromantiikkaa keskellä kaupunkia

Lähes jokainen tamperelainen ja moni Tampereella matkaillut on varmasti Keskustorilla käydessään huomannut aivan kaupungin ytimessä sijaitsevan Laikunlavan, jolla järjestetään moni puistokonserttisarjan keikoista. Puistokonserttisarja on kuitenkin levittäytynyt vielä paljon laajemmallekin alueelle Tampereella. Konsertteja ja muita esityksiä järjestetään monen kaupunginosan lavoilla, palvelukeskuksissa ja keskustan pihoissa ja puutarhoissa. Yksi näistä esiintymispaikoista on tunnelmallinen Tallipiha.

Tallipiha on idyllinen piha-alue kivenheiton päässä Keskustorilta. Puistokonserttisarjan keikat soivat Tallipihalla keskiviikkoisin iltapäiväviideltä. Tallipihan seuraava puistokonserttiesiintyjä Heilattomat Hellut esittää kansanlauluja a cappellana 21.6.

Tallipihan isännöitsijä Tarja Lintunen kertoo, että vaikka Tallipiha kahviloineen ja putiikkeineen on jo muutenkin suosittu kesäkohde, ovat puistokonsertit elävöittäneet alueen kesäiltoja entisestään. Yleisöä on riittänyt, ja konserttien vastaanotto on ollut hyvä.

Alueen putiikit ja kahvilat ovat auki iltaan asti, joten ostoksilla käynnin ja herkuttelun voi hyvin yhdistää puistokonserttiretkeen. Juhannuksen jälkeen Tallipihalla kesätyönsä aloittavat kyytejä tarjoavat hevonen ja poni, ja päänsä saa pyörälle vanhan ajan karusellissa.

”Tallipiha on ihan ainutlaatuinen kohde, ja siellä on todella ihana tarjonta. Meillä on upeat yrittäjät, jotka toimivat siellä ympärivuotisesti. Tallipiha on myös miljöönä uskomattoman hieno”, tiivistää Lintunen toivottaen kesävieraat tervetulleiksi Tallipihalle Finlaysonin kainaloon.