Ajankohtaista


10.05.2019

Puistokonsertit tulevat taas!

Puistokonserttikesän 2019 ohjelma on nyt julkaistu www.puistokonsertit.fi/ohjelma. Kesäiset esitykset täyttävät Tampereen pihat ja puistot musiikilla ja tanssilla, niin keskustassa kuin kauempanakin. Tampereen kulttuuripalveluiden järjestämiä Puistokonserttiesityksiä on tarjolla yli 180 kappaletta, ja luvassa on musiikkiesityksiä kaikille - jazzista metallimusiikin kautta iskelmään ja klassiseen musiikkiin, sekä tuttuun tapaan myös tanssia ja yhteislaulua. Uusina esiintymispaikkoina perinteisen Laikunlavan sekä keskustan ja kaupunginosien pihojen ja puistojen lisäksi Hiedanrannan kuvankaunis kartano pihoineen ja puistokonserttikohteeksi palaava Vuores-talo.

Tänä vuonna Laikunlavan Puistokonsertit saavat näyttävän aloituksen, kun koko kansan tuntema viihdemusiikin ammattilainen Mikko Alatalo laulattaa tamperelaisia kesäkauden avajaisissa Tammerkosken rannalla -tapahtumassa Laikunlavalla maanantaina 27.5. klo 18.30. Tervetuloa mukaan! Hervannan Muusan aukiolla taas avataan eteläisemmän Tampereen konserttikesä suomirockin ja -popin elävän legendan voimin, kun Neumann Duo astuu lavalle 5.6. klo 19! Yhteistyössä kulttuuripalveluiden kanssa tätä mahtavaa keikkaa järjestävät Tampereen kaupungin nuorisopalvelut.

Näiden upeiden esitysten lisäksi luvassa on musiikkia ja tanssia läpi kesän ympäri Tamperetta. Esiintymispaikkoja ovat Laikunlavan ja Hervannan lisäksi mm. Haiharan taidekeskus, Hatanpään Arboretum, Amurin työläismuseokortteli, Tallipiha, Näsinpuiston Laululava, Tammelantori sekä monet muut pihat ja puistot ympäri kaupunkia. Kaikkiin puistokonsertteihin on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan musiikin- ja tanssintäyteiseen Tampereen kesään!

Lisätiedot:
Venla Moisala
koordinaattori
050 523 2134
venla.moisala@tampere.fi