Ajankohtaista


31.01.2019

Esiintyjähaku kesän 2019 puistokonsertteihin auki helmikuun ajan

Tulevana kesänä laitetaan taas puistot soimaan Tampereella! Musisoinnista kiinnostuneet bändit, orkesterit, soittokunnat, kuorot ja tanssiryhmät voivat hakea mukaan Mansen suurimpaan konserttisarjaan tuttuun tapaan helmikuun ajan.
Hae esiintyjäksi tästä: https://gest.fi/customers/agjekc/1769

Tapahtumapaikat ovat myös vanhat tutut ja soittamaan pääsee esimerkiksi Laikunlavalle, Tallipihalle, Amuriin, Arboretumiin, Haiharaan, Hervantaan, Hiedanrantaan ja palvelukeskuksiin. Konserttikausi aloitetaan tänä vuonna jo toukokuun puolella ja esitykset raikuvat aina elokuun puolivälin kieppeille saakka.

Esiintymään voivat hakea Tampereen alueella vaikuttavat musiikki- ja tanssiryhmät. Sovitusta ja toteutuneesta konsertista maksetaan 100 € suuruinen korvaus verkkolaskua vastaan. HUOM! Korvausta ei makseta verokortilla eikä paperi- tai pdf-laskuilla. Yksityishenkilöiden on käytettävä tarvittaessa laskutuspalvelua. Toiminimellä laskuttavat liittävät laskuun mukaan YEL-todistuksen tai vastaava summa pidätetään palkkiosta automaattisesti. Y-tunnuksella laskuttavat voivat tarvittaessa käyttää Tampereen kaupungin laskutusportaalia verkkolaskun tekemiseen.

Laikunlavan ja Hervannan bändeille tarjoamme äänentoistopalvelun miksaajineen, mutta muissa paikoissa esiintyjät vastaavat itse tekniikastaan. Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut hoitavat konserttien Teosto-ilmoitukset ja markkinoinnin. Yhteistyökumppanimme mm. kesäkahviloissa hoitavat järjestelyitä konserteissa paikanpäällä. Kuten aiemminkin, valitettavasti aivan kaikille emme sopivia konserttiaikoja löydä.

Näin homma toimii:
1. Jätä hakemus helmikuussa ja jää odottelemaan
2. Saat sähköpostilla ehdotuksen konserttiajasta ja paikasta sekä ohjeet paikalla toimimiseen. Hyväksy tarjous tai pyydä uutta ehdotusta ohjeiden mukaan.
3. Kutsu keikalle kaverit, kummit ja kaimat!
4. Soita, laula, tanssi!    
5. Lähetä lasku ja tiedot soitetuista kappaleista.

Hae mukaan siis viimeistään 28.2.2019 klo 23.59!

Lämpimin terveisin: 
Venla Moisala, koordinaattori
Tampereen kaupungin Kulttuuripalvelut
+358 50 523 2134
venla.moisala@tampere.fi