Ajankohtaista


15.01.2018

Esiintyjähaku kesän 2018 konsertteihin auki helmikuun ajan

Ensi kesänä laitetaan taas puistot soimaan Tampereella! Musisoinnista kiinnostuneet bändit, orkesterit, soittokunnat, kuorot ja tanssiryhmät voivat hakea mukaan Mansen suurimpaan konserttisarjaan tuttuun tapaan helmikuun ajan.

Jätä hakemus >>

Tapahtumapaikat ovat myös vanhat tutut: soittamaan pääsee mm. Laikunlavalle, Tallipihalle, Amuriin, Arboretumiin, Hervantaan ja palvelukeskuksiin. Konserttikausi aloitetaan tänä vuonna jo toukokuun puolivälissä ja esitykset raikuvat aina elokuun puolivälin kieppeille saakka.

Esiintymään voivat hakea Tampereen alueella vaikuttavat musiikki- ja tanssiryhmät. Keikoista maksetaan 100 € korvaus verkkolaskua vastaan. Laikunlavan, Hervannan ja Puistofiestan bändeille tarjoamme äänentoistopalvelun miksaajineen, mutta muissa paikoissa esiintyjät vastaavat itse tekniikastaan. Tampereen kapuungin kulttuuripalvelut hoitaa konserttien Teosto-ilmoitukset ja markkinoinnin. Yhteistyökumppanimme mm. kesäkahviloissa hoitavat järjestelyitä konserteissa paikanpäällä.

Kuten aiemminkin, valitettavasti aivan kaikille emme sopivia konserttiaikoja löydä.

Näin homma toimii!

1. Jätä hakemus helmikuussa ja jää odottelemaan
2. Saat sähköpostilla ehdotuksen konserttiajasta ja paikasta sekä ohjeet paikalla toimimiseen. Hyväksy tarjous tai pyydä uutta ehdotusta ohjeiden mukaan.
3. Kutsu keikalle kaverit, kummit ja kaimat!
4. Soita, laula, tanssi!
5. Lähetä lasku ja tiedot soitetuista kappaleista.

Hae mukaan siis viimeistään 28.2. klo 23.59!

T. Jaakko, kulttuuripalvelut
050 523 2134, jaakko.laurila@tampere.fi